fw-1

Specialist in het begeleiden van mensen

fw-1

Psychotherapie & Coaching

fw-1

Authenticiteits-ontwikkeling

Zakelijk

De specialisatie van het begeleiden van mensen met een verantwoordelijke functie is ontstaan door persoonlijke ervaring als zelfstandig ondernemer en de jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers, executives en managers.
Deze dienst kunt u uiteraard ook inzetten voor medewerkers in uw organisatie die u wilt faciliteren bij ziekte, hersteltrajecten en arbeidsongeschiktheid.
Eveneens zijn er coaching programma’s om de talenten van uw medewerkers verder te ontwikkelen en als het even tegen zit om uw mensen weer op het juiste spoor te krijgen.

Authentiek Leiderschap

Vanuit de ervaring op gebied van mens- en organisatie ontwikkeling heeft Authenticum onderzoek gedaan naar authenticiteit. Dit heeft er toe geleid dat er een exclusief programma ontwikkeld is voor ondernemers, executives en managers, waarmee authentiek leiderschap wordt ontwikkeld. Dit authenticiteits-ontwikkelings-programma is een pittig transformatief traject en alleen geschikt voor leiders die een echte change willen maken en beseffen dat zij eerst zelf zullen moeten veranderen alvorens een verandertraject in hun organisatie gaan inzetten om het resultaat en het rendement van hun onderneming te verhogen.